Terug naar de zoekresultaten

Credo Travel - Hoogtepunten Israël 17-24 november 2020

Direct naar de website

Altijd al naar Israël willen gaan? Dan is dit uw kans. Wij hebben een prachtige 8-daagse reis uitgewerkt waarbij we in 8 dagen langs de highlights van het Beloofde Land gaan. Een Nederlandssprekende gids zorgt voor deskundige uitleg wanneer we onder andere een bezoek brengen aan de bekende plekken rondom het Meer van Tiberias en we meerdere dagen in Jeruzalem verblijven. We vliegen rechtstreeks met El Al. November is een heerlijke periode om in Israël te zijn. De weersomstandigheden zijn goed en de grootste drukte is achter de rug.

Israël is een uniek en veelzijdig vakantieland aan de rand van het Midden-Oosten. Het is het land van woestijnen en besneeuwde bergtoppen, het land van de Dode Zee, het laagste punt op aarde en het land van de groene hoogvlakte van de Golan. Israël is een land met een indrukwekkende geschiedenis. Bijbelse plaatsen, straatjes met oude ambachten en moderne badplaatsen, Israël heeft het allemaal.

De hoofdstad van Israël is Jeruzalem die met ruim 800 000 inwoners de grootste stad van het land is. Na Jeruzalem volgt Tel Aviv, de modernste stad van het land. Waar in Jeruzalem veel religie en geschiedenis te vinden is, is Tel Aviv een bruisende stad met veel uitgaansgelegenheden aan de Middellandse Zee.

Contactgegevens

Naam Credo Travel
Adres Eeuwigelaan 3
Postcode 1861 CL
Stad Bergen
Telefoonummer 0881900330
Mail adres info@credotravel.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws