Terug naar de zoekresultaten

Credo Travel - Cyprus 19-26 november 2020

Direct naar de website

Cyprus heeft veel te bieden op het gebied van religie, cultuur en natuur. Voeg daarbij een heerlijk klimaat, zeer gastvrije mensen en een fantastische keuken en alle ingrediƫnten zijn aanwezig voor een onvergetelijke reis. Het land is goed te bereizen dus in 8 dagen krijgt u een heel goed beeld van alles wat Cyprus te bieden heeft. De uitvalsbasis is een uitstekend centraal gelegen 5-sterren hotel in Limassol. Meldt u dus nu aan, want vol is vol.

Op slechts vier uur vliegen van Nederland ligt Cyprus, het warmste eiland van de Middellandse Zee. Cyprus is meer dan alleen maar een bestemming voor een zonvakantie. Behalve zon, zee en strand is Cyprus liefdevol bedeeld met pittoreske vissersplaatsen, idyllische bergdorpjes en een ruig natuurgebied. Daarnaast bezit het door haar strategische ligging veel cultuurschatten. Perzen, Romeinen en Britten lieten ieder hun sporen na. We bieden een reis aan met een mix van religie, natuur en cultuur. Voor een ieder wat wils!

Contactgegevens

Naam Credo Travel
Adres Eeuwigelaan 3
Postcode 1861 CL
Stad Bergen
Telefoonummer 088 1900330
Mail adres info@credotravel.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws