Terug naar de zoekresultaten

Velvision Reizen

Direct naar de website

VELVISION is een christelijke reisorganisatie die reizen organiseert "waar muziek in zit". Culturele reizen voor iedereen, of reizen die helemaal op maat zijn gemaakt voor uw eigen koor of vereniging. De overeenkomst is dat we altijd ons uiterste best doen om er een onvergetelijk mooie reis van te maken!
Zo zijn we in de afgelopen jaren met diverse koren in Engeland geweest. De koren zongen in indrukwekkende kathedralen zoals Ely cathedral of Salisbury cathedral. We stellen graag een reis samen voor uw koor of vereniging.
Naast het organiseren van reizen voor koren, zijn we met groepen naar uitvoeringen geweest van o.a. het beroemde King’s College Choir in Cambridge en het Thomanerchor in Leipzig.
Daarnaast hebben we de kastelen en paleizen van koningin Elizabeth van Engeland bekeken in en rond Londen. We zijn Naar Leipzig en Dresden geweest en hebben een tocht langs de Franse gotiek gemaakt in o.m. Amiens en Reims.
Kortom: VELVISION organiseert reizen “waar muziek in zit”. Een onvergetelijke ervaring! Kijk op onze site www.velvision.nl

Contactgegevens

Naam Velvision Reizen
Adres Bedumerweg 30
Postcode 9921 PL
Stad Stedum
Telefoonummer 06 18825394
Mail adres info@edwinvelvis.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws