Terug naar de zoekresultaten

Credo Travel

Direct naar de website

Credo Travel is uw specialist in christelijke groepsreizen. Credo Travel organiseert groepsreizen met net dat beetje extra aandacht voor het geloof en de belevingswereld van de reiziger.
Credo Travel organiseert iedere reis op maat. aan de hand van uw wensen en ideeën stellen wij een reis samen die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Geen enkele reis is bij ons hetzelfde.
Christelijke bestemmingen treft u over de hele wereld aan. Voor zowel de bekende als de minder bekende christelijke bestemmingen bent u bij Credo Travel aan het juiste adres.

Credo Travel organiseert groepsreizen voor kerkelijke gemeenten, koren of christelijke organisaties, afgestemd op hun wensen en behoeften. Door onze eigen christelijke identiteit weten we wat voor u belangrijk is en waar we zoal rekening mee dienen te houden.

Ons specialisme ligt op het gebied van reizen naar Israël. Voor de eerste keer naar het Beloofde Land? Wij hebben prachtige routes langs Bijbels historische plaatsen. Maar ook als u eerder in Israël bent geweest kunnen wij verdiepingsreizen aanbieden al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld Jordanië. Dit alles onder begeleiding van deskundige en ervaren Nederlandssprekende gidsen.

Onze ervaring en specialisme reikt niet alleen tot Israël, maar ook daarbuiten. Zo organiseren we themareizen naar o.a. Duitsland, Malta, Cyprus, Griekenland of Turkije. Op iedere bestemming kunnen wij een gevarieerd programma aanbieden, op maat gemaakt en geheel naar uw voorkeuren. U kunt rekenen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en betaalbare kwaliteit. Laat ook uw volgende reis organiseren door Credo Travel. Neem contact op met Daniël Schutte en hij maakt graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Naam Credo Travel
Adres Eeuwigelaan 3
Postcode 1861 CL
Stad Bergen
Telefoonummer 088 1900330
Mail adres info@credotravel.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws